Menu weselne

Lampka powierzonego szampana na przywitanie Gości.
Tradycyjne przywitanie pary młodej chlebem i solą.

 

 

Obiad:

-  Rosół z makaronem lub pieczarkowa z groszkiem ptysiowym
   albo flaczki (dwie zupy do wyboru)

Mięsa:

-  Zraz zawijany z pieczarkami
-  Kotlet devolay
-  Filet drobiowy w płatkach kukurydzianych

Mięsa w sosie:
- Schab karkowy w sosie
(dwa dania do wyboru)

Dodatek:
-  Ziemniaki, kluski śląskie, kopytka, frytki - do wyboru

Surówki:
-  Surówka z białej kapusty i marchewki z chrzanem

Zimne przekąski

-  Schab z nadzieniem po warszawsku
-  Ryba po grecku
-  Szynka w galarecie z nadzieniem chrzanowym
-  Schab ze śliwką
-  Karkówka nadziewana
-  Śledzik w olejuz cebulką i cytrynką
-  Galaretka porcjowa drobiowa
-  Jajko w sosie majonezowym
-  Kiełbasa wiejska, Kabanosy
-  Półmisek wędlin pieczonych, pasztet z pieca
-  Deska serów
-  Sałatka z ananasa i kurczaka
-  Sałatka jarzynowa
-  Pomidor z mozzarellą i bazylią
-  Pikle - grzybki, ogórki, pomidory, papryczka
-  Pieczywo
-  Masło

Dania gorące:

-  Schab w ziołach z pieczonymi ziemniaczkami i surówką 
   z kapusty pekińskiej, buraczki
-  Barszcz czerwony z pasztecikiem
-  Kurczak po chińsku lub żurek z kiełbaska i jajkiem lub bigos

Bufet słodko - owocowy:

-  Patery ciast
-  Owoce sezonowe
-  Kawa, herbata

 

 

 

Napoje zimne bez ograniczeń (coca cola, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, dwa rodzaje soków,)

 

Menu może być zmienione wg Państwa sugestii w porównywalnych cenach potraw.

 

EKO Hostel Wiktoria i sala weselna
Szymanów 3, 05-532 Baniocha
Grzegorz Dąbrowski - 501 217 064
Tel. (22) 484 20 64
E - mail:
biuro@wiktoriainfo.pl

G.P.S.:
N 52.0483, E 21.113
N: 52° 02' 54" E: 21° 06' 47"

EKO Hostel Wiktoria i Sala Weselna